Szybka dostawa. W ciągu 1-3 dni.
DOSTAWA GRATIS dla zamówień od 150zł.
Polska
Napisz swoją recenzję !

Timofej N
Germany
02-04-2019

Отличный сервис. Доставка в Германию очень Бвстрая

Памперсы даже не подлежат сравнению с подгузниками Moony. Нет хим запаха, все натуральное и мягкое. Не искусственные на ощуп.
К сожалению в Германии они мало доступны и дорогие, поэтому заказываю уже второй раз тут.
Жена довольна и доця таже.

Vadim F
Czech Republic
11-03-2018

Спасибо

Всякие памерсы и прочее г... нервно курят в сторонке. Японские подгузники самые лучшие. Разница в цене незначительная. А качество небо и земля. Постоянно покупаю для своих двойняшек. Доставка пара дней. Прям к квартире привозят.

Dominykas V
Denmark
23-10-2017

The Japanese diapers are the only dipers that do not give red but to our baby.

Will be ordering Moony always and recommend them to all of you.

Magdalena G
Poland
27-07-2017

Bardzo polecam

Z kupionych na samym początku pieluszek wybraliśmy właśnie te i używamy już 3 miesiąc. Mimo że rozmiar NB należy raczej do tych większych i był trochę za duży na samym początku w sumie wypadły najlepiej! Są mięciutkie, super wykonane i nie smierdza chemia jak niektóre... Co bardzo ważne maluszek nigdy nie miał odparzonej pupy! :D
Realizacja zamowien zawsze ekspresowa. Jak najbardziej polecam.

dorota r
Poland
15-07-2016

super pieluszki

bardzo dobre pieluszki polecam

Natalia L
Spain
11-06-2016

Лучие на рынке подгузников

Японские подгузники для моего мылыша оказались самыми лучшими. Впитывают отлично, при этом дают нежной детской коже дышать. Малышу в них очень комфортно! В Испании о таких подгузниках и не слышали. К счастью, есть mioki:)

fidel a
France
04-10-2015

Fidel L

Hi,we are living in south of France, once we heard from our friends, who used to lived in Honk Kong,that the japanies diaper are step forward from any others.
So we tried Moony and they are amazing , recomending for everyone + free shiping.
Thank you Mioki

Dajana K
Poland
19-08-2015

Dajana K

Po prostu.... CUD MIÓD MALINA najlepsze pieluszki na świecie!!!

Inna B
Poland
29-03-2015

The best diapers for babies and kids!

Thanks MIOKI for this quality products in Poland and quick delivery! I'm using this diapers and pants during two years for my girl and they are the best! No allergic, no smell, they are soft and natural (made from cotton!). Unfortunately, there is a problem to find another Japanese products in Warsaw... You should open the shop!;)

Halyna F
Poland
18-03-2015

Oceniam bardzo wysoko.

Kupiłam pieluszki Merries dla noworodków dla koleżanki ona zostala bardzo zadowolona!!! Dziękujemy! Będziemy kupować dalej.))))

Joanna D
Poland
16-02-2015

Oceniam wysoko

Zamówiłam najpierw kilka pieluszek, by je przetestować. Testy wypadły bardzo pozytywnie na tle innych pieluszek, w tym eko. Pieluszki są bardzo mięciutkie i milutkie (nie podrażniają udek niemowlaczka), bardzo dobrze wchłaniają i są cieniutkie. Nie zauważyłam podrażnień czy zaczerwienień. Zakupiłam teraz duże paczki MOONY do 5 kg (dla noworodków). Mam nadzieję na kontynuację pozytywnych wrażeń.

Aneta D
Poland
09-06-2014

Jedyne przy wrażliwej skórze

Przy pierwszym dziecku używałam pieluszek jednorazowych znanej marki i było ok, jednak drugie ma bardzo wrażliwą skórę i reaguje krostkami na większość pieluszek marketowych (i na te drogie i na te tanie i na te super premium dry...). Mioki pojawiły się w samą porę. poza wysoką ceną mają same plusy. świetnie chłoną, skóra suchutka (i pieluszka od środka też), mam rażenie, że siuśki odparowują bo nie robi się duża pieluszka nawet po kilku godzinach sikania, mięciutkie, nic nie ucieka i nie wylewa się. Super. tylko proponowałabym dystrybutorom jakiś rabat dla stałych klientów... ;)

Liliana J
Poland
26-05-2014

Delikatne jak puszek...

Moje dziecko miało pieluszkowe odparzenia próbowalismy wszystkiego ale dopiero pieluszki mioki dały radę, są mega chłonne delikatne nie ocierają i nie przyklejają się do pupy dziecka.Polecam, bardzo ładnie się prezentują ponieważ są cieniutkie i bardzo zgrabne

Kasia
Poland
23-05-2014

Meries

Jednorazowych pieluszek potrzebujemy najwięcej, z wielorazowych zaś zwykle korzystamy będąc w podróży. A jednak Merries – prawdziwy odnalazek, dobra alternatywa dla pieluszek wielorazowego użytku.

Sylwia Sylwia
Poland
20-05-2014

Japończycy są Japończykami

Cena rzeczywiście nie jest niska, jednak ze względu na jakość, lepszych nie udało się jeszcze znaleźć, szczególnie wyróżniają się swą powierzchnią wewnętrzną. Japończycy są Japończykami, potrafią produkować dobre rzeczy.

Iwona L
Poland
05-05-2014

Pieluszki warte zakupu!

Wypróbowałam pieluszki dla mojej córeczki po raz pierwszy i jestem naprawdę zadowolana. Przede wszystkim są wyjątkowo chłonne, pupa dziecka pozostaje sucha, co zapewnia mojemu dziecku dłuższy sen. Ich lekkość i miękkość pozwala mu z łatwością się poruszać, a jednocześnie bardzo elastyczne, przylegające do ciała tak, że nigdzie nie uciska i zapobiega przeciekaniu. Również polecam, pieluszki naprawdę warte swojej ceny!!!

Martyna S
Poland
01-05-2014

Najwyższa jakość!!

Zakupiłam pielucho-majtki dla mojego rocznego syna.
Jestem szczerze zachwycona.
Łatwość w zakładaniu i zdejmowaniu pieluszek oraz niezwykła jakos wykonania pieluszek to ogromny +!!!! Sa bardzo miłe w dotyku, bardzo chlonne oraz idealnie dopasowują sie do pupki dziecka!.
Polecam szczerze dla rodziców dzieci, którzy cenią jakość i wygodę swoich dzieci!!!cena adekwatna do produktu. Polecam!

Napisz swoją recenzję !

Napisz swoją recenzję